Tegyen Vonzó Benyomást környezetére

A vonzerő legfontosabb eleme talán az igéző tekintet. Ez nem is csoda, hiszen a legtöbbet a tekintetünk árul el mindannyiunkról, hiszen hűen tükrözi az egészségi állapotunkat, a lelki világunkat, az érzelmeinket.

Ha bárkivel kapcsolatba kerülünk, akkor legtöbbet a szemeinket és az arcunkat fogja nézni, és a szemkontaktus alapvetően meghatározza viszonyunkat a illetővel.

Így tehát rendkívül fontos, hogy a szemkörnyékünk ápolt és fiatalos legyen, máskülönben könnyedén negatív benyomást kelthetünk környezetünkben.

A szem a lélek tükre

Ez a mondás bizony szóról szóra igaz, hiszen szemeink és tekintetünk rengeteg mindent elárulnak rólunk. 

Szemünkből és környezetéből jól látható, ha jókedvűek vagyunk, de az is, ha túlteng bennünk a feszültség.

Könnyedén kiolvasható a szimpátia is a tekintetünkből, ahogyan az is, ha valakit ki nem állhatunk.

Köztudott tény, hogy a szerelmesek pupillája kitágul, ha a kedvesükre néznek, amit öntudatlanul is érzékelünk, felfogunk, mint pozitív visszacsatolást.

Számtalan egyéb módon olvashatunk – többnyire tudat alatt – a szemeink jelzéséből, azonban egy dolog biztos: az ápolt, feszes és fiatalos tekintet mindenki számára vonzó benyomást kelt.

Ezért ha nem törődünk megfelelően a szemkörnyékünk érzékeny bőrével, akkor az egyre szaporodó ráncok, a sötét karikák és duzzanatok biztosan negatív érzéseket fognak kiváltani a környezetünkből.

Keltsen mindig vonzó benyomást!

Ha Önnek is fontos, hogy mindig vonzó, fiatalos és lendületes benyomást keltszemranc-05sen másokban, akkor rendkívül lényeges, hogy megadja mindazt az ápolást a szemkörnyékének, amit az megkíván.

A szem körüli bőr roppant érzékeny és vékony, így valóban különleges ápolást igényel már huszonévesen is.

Sajnos a szemkörnyék már ebben a fiatal korban elkezd dehidratálttá válni, ami leginkább az egyre csökkenő hyaluronsav mennyiségének köszönhető. Ugyanis a hyaluron legfontosabb ismérve, hogy képes akár a saját súlyának 1000-szeresét is megkötni nedvességből.

Ha azonban csökken a hyaluronsav mennyisége a bőrünkben, akkor rendkívüli mértékben veszít a rugalmasságából és feszességéből, ami egyre több ránc kialakulását eredményezi.

Tehát a legfontosabb teendőnk az, hogy kívülről pótoljuk a hyaluronsavat, de egyáltalán nem mindegy, hogy mindezt hogyan tesszük.

A BYAS Szemkörnyékápoló bármikor vonzóvá varázsolja tekintetét

A BYAS Szemkörnyékápoló rendszere egyedülálló módon képes eljuttatni a speciálisan az érzékeny szem körüli bőr számára kifejlesztett hyaluron szérumot a bőr legmélyebb rétegeibe is a mikrovibrációs modulnak köszönhetően.

Ez azért kulcsfontosságú tényező, mert az öregedés látható jelei ezekben a mély bőrrétegekben keletkeznek, így csak és kizárólag itt lehet hatékonyan felvenni a harcot velük.

A BYAS Eye Lifter rendkívül eredményesen és gyorsan száll szembe a szem körüli ráncokkal, sötét karikákkal és duzzanatokkal. Ráadásul mivel a nap bármely részében alkalmazhatja, így bármikor és bárhol segít Önnek abban, hogy felfrissítse kinézetét. 

Ezért nem kell többet aggódnia, ha az egész napi fárasztó munka után valamilyen fontos elfoglaltsága, esetleg randevúja van, mert a BYAS Szemránckezelővel néhány perc alatt frissé, üdévé, feszessé és igézően vonzóvá varázsolhatja tekintetét.

Így mindig önbizalommal telve és egyedi vonzerővel nézhet szembe a mindennapi kihívásokkal, mert biztosan vonzó benyomást kelt mindenkiben, akivel találkozik.