Gyakori kérdések a szemráncok eltüntetéséről és a Byas szemránckezelőről

Miért a Hyaluronsav a legjobb a szemkörnyéki ráncok kisimítására?

A hyaluronsav legfontosabb tulajdonsága, hogy hatalmas mennyiségű nedvességet tud megkötni a bőrben. Emiatt képes rendkívül rugalmassá, feszessé és bársonyosan puhává tenni a bőrt, valamint elképesztően hatékonyan tudja feltölteni, kisimítani a már kialakult mélyebb ráncokat is.

A BYAS által különlegesen kifejlesztett bimolekuláris hyaluronsav eltérő molekulaméretű összetételének köszönhetően nagyobb felületen és jóval több nedvességet képes megkötni a bőrben, mint  a hagyományosan alkalmazott hyaluronsavat tartalmazó kozmetikumok.

Emiatt ez a különleges hyaluronsav egyedülállóan hatékonyan tölti fel a bőrt nedvességgel, minek köszönhetően még a mélyebb, vastagabb ráncok is kisimulhatnak a szem körül, méghozzá rendkívül gyorsan és látványosan.

Miért annyira hatékony a BYAS Eye Lifter Szemránckezelő?

Mindenképpen tudni kell, hogy a hagyományos hyaluronsavat tartalmazó krémek, ampullák vagy szérumok csak a bőrfelszín külső felszínén képesek hatni, ezért nem is tudják felvenni a harcot az öregedés látható jeleivel szemben, amelyek a bőr mélyebb rétegeiben keletkeznek.

Ezzel szemben a BYAS Szemránckezelő a mikrovibrációs mélymasszázs technológiának köszönhetően könnyedén juttatja el a bimolekuláris hyaluronsavat a bőr mélyen fekvő rétegeibe, ezáltal a szemkörnyék akár azonnal feszesebb lesz, a ráncok pedig roppant hamar kisimulhatnak. 

A BYAS Eye Lifter kitűnően használható fiatalabb korban a ráncok megelőzésére, de ugyanilyen eredményes a már kialakult ráncok hatékony és gyors kisimításában is. Éppen ezért minden korosztály sikerrel alkalmazhatja a szem körül jelentkező ráncok, sötét karikák és duzzanatok felszámolására.

Mikor kell a szemkörnyék ápolását elkezdeni?

A szem körüli bőr öregedésének első jelei már a húszas életévekben megmutatkoznak, éppen ezért okvetlenül fontos, hogy már ebben az életkorban elkezdjük ápolni és hidratálni az érzékeny szem körüli területet.

A hyaluronsav termelése a 20. életév után fokozatosan csökkenni kezd, így elengedhetetlen, hogy mielőbb elkezdjük külsőleg pótolni ennek az anyagnak a mennyiségét a bőrben, hiszen a ráncosodás fő oka a hyaluronsav egyre csekélyebb mértékű jelenléte.kérdés

A sötét karikákat és duzzanatokat is eltünteti a BYAS Szemkörnyékápoló Rendszer?

A BYAS Szemránckezelője nem csupán a ráncokkal számol le, hanem sikeresen száll szembe a fáradtság jeleivel is, így hathatósan csökkenti a reggeli ébredés után megjelenő sötét karikákat és duzzanatokat.

A BYAS Szemkörnyékápoló rendszere:

  • mérsékli az ébredés után tapasztalható sötét karikákat és duzzanatokat a szem alatt,
  • nagymértékben csökkenti a könnyzacskók duzzadtságát,
  • simítja a kisebb és a mélyebb ráncokat is.

A BYAS Eye Lifter használatával tehát teljes körűen ápolhatja, hidratálhatja és varázsolhatja üdévé, feszessé, fiatalossá és igézővé tekintetét.

Hogyan használható a BYAS Eye Lifter Szemránckezelő?

A BYAS Szemkörnyékápolója bárki által roppant könnyen és gyorsan használható, mivel csupán egy gombnyomásra működésbe lép a mikrovibrációs modul.

Első lépésként bőségesen kell felvinni a szemkörnyékre a Hyaluron szérumot, mely csupán néhány könnyed mozdulattal elérhető. Ezt követően működésbe kell hozni a mikrovibrációs mélymasszázst, és párszor áthaladni vele a felvitt hyaluronsavas rétegen. Ezáltal a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a hyaluron szérumot.

S mivel a BYAS komplett szemránckezelő rendszerét bárhová magunkkal vihetjük, ezért a nap folyamán bárhol és bármikor ragyogóvá, üdévé és kisimulttá varázsolhatjuk vele a tekintetünket.

Ehhez mindössze maximum néhány percre lesz szükségünk, így bármilyen fontos esemény előtt felfrissíthetjük és megfiatalíthatjuk a napi események és stressz hatására megviselt szemkörnyékünket.

Mennyi idő alatt hat a BYAS Eye Lifter?

A BYAS Szemránckezelő első eredményei akár azonnal láthatóak, hiszen már az első használatot követően csökkentheti a ráncok számát és mélységét.

Rendszeres használatával pedig egyre kisimultabbá varázsolja a tekintetet, így akár 10 évvel is fiatalosabb kinézetűvé válhat mindössze 12 hét leforgása alatt.

A BYAS Szemránckezelő sminkelt bőrfelületen is alkalmazható?

A BYAS Szemkörnyékápoló egyaránt használható reggel a megtisztított bőrfelületen és nap közben is a sminkre felvíve. A mikrovibrációnak köszönhetően a hyaluronsav így ugyanilyen hatékonysággal jut el  a bőr mélyebb rétegeibe, mint amikor a tiszta bőrfelületen alkalmazzuk.

Ennek köszönhetően valóban bármikor bevethető a BYAS Szemránckezelő, így a nap bármely időszakában segít Önnek, hogy fiatalos, friss és ragyogó tekintettel varázsolhassa el a környezetét.